Unii preferă cafeaua boabe, alții capsule sau specialități de cafea. Cum îi împaci pe toți?

Kaldio Zenith Blue – automatul 3-în-1 perfect pentru companii

Play Video

Automate de cafea și băuturi calde | Automate cu apă, sucuri, snack-uri și sandvișuri | Aparate de birou cu capsule de cafea

De ce ÎȚI VA PLĂCEA automatul de cafea Kaldio Zenith Blue

✔ Posibilitatea de a alege tipul de cafea, după preferință: cafea boabe proaspăt râșnită Kaldio Crema (o cafea strong pentru zile pline de energie) sau capsule de cafea Lavazza Blue;

✔ Șapte tipuri de cafea preparate din capsule de cafea Lavazza, șase tipuri de cafea preparate din cafea boabe și șapte tipuri de specialități de cafea și băuturi instant, practic trei automate într-unul singur;

✔ Posibilitatea de a regla cantitatea de zahăr;

✔ Posibilitatea de a plăti cu bancnote, monede și de a furniza rest;

✔ 20 de selecții diferite;

✔ Același gust al cafelei la fiecare preparare – datorită tehnologiei de extracție Lavazza Blue.

Ce face SPECIAL automatul de cafea Kaldio Zenith Blue

✔ Grup de cafea patentat pentru cea mai bună extracție a capsulei de cafea Lavazza Blue;

✔ Râșniță de cafea similară aparatelor profesionale de bar, ceea ce permite o măcinare rapidă, fără supraîncălzirea cafelei;

✔ Două tipuri de extracție: din cafea boabe Kaldio Crema și capsulă Lavazza Blue.

Ce PRODUSE poți obține din automatul Kaldio Zenith Blue

✔ Preparate din cafea boabe Kaldio Crema: espresso scurt, espresso lung, cafea cu lapte, cafea cu ciocolată, cappuccino, cappuccino cu ciocolată;

✔ Preparate din capsule Lavazza Blue: espresso scurt, espresso lung, cafea cu lapte, cafea cu ciocolată, cappuccino, cappuccino cu ciocolată, latte macchiatto;

✔ Specialități: irish coffee (cappuccino cu aromă de whiskey), irish latte, irish cappuccino, ciocolată, ciocolată forte, ciocolată cu lapte;

✔ Preparate instant: ceai de zmeură.

GUST EXCELENT al cafelei Kaldio, dovedit prin studii de piață

Suntem preocupați permanent să livrăm cel mai bun gust în paharele Kaldio, iar pentru aceasta sondăm constant piața pentru a obține feedbackul clienților. În ultimul studiu de piață desfășurat de Infomass în perioada februarie-martie 2018, la întrebarea „Cum apreciați automatele de cafea Kaldio – vă rog să faceți aprecieri pentru fiecare factor în parte: doar pentru excelent”, la factorul Gust/aromă oamenii ne-au acordat 3,3 puncte de excelență din 4 posibile.

Oferta irezistibilă de la Kaldio

Testează GRATUIT, timp de o săptămână, automatul Kaldio Zenith Blue la tine în companie. Ai toate băuturile, cafeaua și accesoriile incluse, fără să plătești nimic, timp de o săptămână, pentru angajați, clienți sau vizitatori.

STOC LIMITAT DE AUTOMATE ÎN CAMPANIE. PROGRAMEAZĂ INSTALAREA ACUM.

BENEFICIILE AUTOMATELOR DE CAFEA

Alegerea automatului de cafea potrivit este o treabă destul de complicată, deoarece depinde de calitatea băuturii, de eficiență și de cost. Lucruri pe care managerii de birouri trebuie să le cântărească când semnează un contract pentru plasarea în incinta companiei a unui automat de cafea.

COST

Cel mai important avantaj este dat de costul unei „cești” de cafea de la un automat de cafea care este mult mai mic în comparație cu alte opțiuni.

PRODUCTIVITATE

În fiecare zi lucrătoare, angajații părăsesc biroul, incinta de lucru sau hala de producție timp de cel puțin 7 – 10 minute pentru a-și procura fie o cafea fierbinte, fie o răcoritoare. Un automat de cafea de calitate ar face mai puțin probabil ca aceștia să părăsească locul de muncă, sporind productivitatea, ei revenind mai repede la birou, la întâlnire sau în hală. Gândiți-vă doar la tot timpul pe care îl petrec pentru a fierbe apă pentru ceai sau pregătirea filtrului pentru cafea. Dacă țineți cont de faptul că, în medie, o persoană consumă în jur de 3 cești de băuturi calde pe zi, pe parcursul unui an, acest lucru se acumulează într-o perioadă considerabilă de timp pierdută pentru o companie. Comparați acest lucru cu avantajul unui automat de cafea care distribuie băutura între 25 – 30 de secunde!

TOTUL INCLUS

Automatele pentru distribuirea de băuturi calde nu necesită achiziții de lapte, produse de curățat sau spălări de căni murdare. Doar un contract cu Kaldio Vending care va avea grijă de automat pentru dumneavoastră, îl va deservi și îl va alimenta. Grupuri mari de oameni își pot lua cafeaua, ciocolata caldă, ceaiul și, eventual, alte băuturi (în funcție de automat) în doar câteva minute și la apăsarea unui buton. Nu există personal suplimentar care să servească ceaiul sau cafeaua pe tavă, aici totul este auto-servire. Biroul dvs. va reduce în mod dramatic cheltuielile de cafea prin instalarea unui automat de distribuit cafea.

BENEFICII ADIȚIONALE

⊕ Băuturi calde disponibile 24 de ore pentru personalul care muncește în schimburi sau care efectuează ore suplimentare.

⊕ Siguranța la locul de muncă este îmbunătățită deoarece băutura este produsă la o temperatură uniformă.

⊕ Automatele permit racordul direct la sursa de apă și filtrarea acesteia prin instalarea de filtre și dedurizatoare.

⊕ O selecție largă de băuturi calde delicioase pentru dvs., personalul dvs. și vizitatori.

⊕ Doar selectați opțiunea dvs., apăsați butonul și gata! Cafeaua este gata! Super simplu!

⊕ Nu mai există containere murdare, lipicioase și lapte vărsat! Curățenie.

⊕ Cea mai mare parte a produsului este păstrată în siguranță în automatul de distribuit cafea. Știi la ce ne referim cu asta!

⊕ Asigură, de fiecare dată, porții egale.

⊕ Livrarea convenabilă a tuturor produselor la dvs. la birou, fără costuri suplimentare.

⊕ Contractul de comodat asigură instalarea, operarea și livrarea produselor.

Oferta irezistibilă de la Kaldio

Testează GRATUIT, timp de o săptămână, automatul Kaldio Zenith Blue la tine în companie. Ai toate băuturile, cafeaua și accesoriile incluse, fără să plătești nimic, timp de o săptămână, pentru angajați, clienți sau vizitatori.

STOC LIMITAT DE AUTOMATE ÎN CAMPANIE. PROGRAMEAZĂ INSTALAREA ACUM.

De ce Kaldio Vending?

Play Video

Clienți

Adăugăm continuu clienți pe care îi servim. Iată mai jos câțiva dintre aceștia.

Oferta irezistibilă de la Kaldio

Testează GRATUIT, timp de o săptămână, automatul Kaldio Zenith Blue la tine în companie. Ai toate băuturile, cafeaua și accesoriile incluse, fără să plătești nimic, timp de o săptămână, pentru angajați, clienți sau vizitatori.

STOC LIMITAT DE AUTOMATE ÎN CAMPANIE. PROGRAMEAZĂ INSTALAREA ACUM.

Kaldio este un brand gestionat de una dintre cele mai importante companii de pe piața cafelei din România, Flego Com, cu peste 15 ani de experiență și un portofoliu cu renumite mărci precum: Lavazza, Illy, Segafredo, Tchibo, Jacobs, Bazzara.

Deținem în gestiune peste 1000 de echipamente și automate de cafea și băuturi calde, apă, sucuri, snackuri, sandvișuri și punem la dispoziție soluții profesionale pentru toate categoriile de consum – restaurante, baruri, hoteluri, instituții publice sau birouri.

Dezvoltăm și o rețea de coffee shopuri de succes, fiind prezenți în județele Dâmbovița și Prahova.

© 2003 – 2019 KALDIO